Beta-test af den nye kampsimulator

Rasmus Rønn Nielsen, The Dudes 27. marts 2013, 11:47

Det er godt 10 måneder siden vi meldte ud, at vi ville lave en ny kampsimulator. Hvis du ikke er helt opdateret med hvad dette er, kan du se denne video og denne video.

Vi er nu så tæt på at være færdige, at vi snart får brug for hjælp til at beta-teste de nye funktioner. På den måde kan vi få rettet så mange fejl som muligt, inden de nye funktioner aktiveres "rigtigt".

Beta-testen starter d. 15. april. Du kan hjælpe med at teste ved simpelthen, at bruge alle de nye funktioner og evt. oprette en fejl-rapport (Hjælp > Fejlrapporter), hvis du opdager en fejl/mangel. I forbindelse med beta-testen vil der være et særligt beta-venskabskamp-system, hvor man kan arrangere venskabskampe, mod de klubber man ønsker at spille mod. Disse beta-venskabskampe vil naturligvis ikke påvirke spiller-energi eller -humør og der vil ikke være entre-indtægter.

Der vil således blive rig mulighed for både at lære den nye simulator og den nye taktik-editor at kende, inden de aktiveres for alvor.

Beta-testen slutter, når vi synes de nye funktioner, er gode nok til at blive aktiveret "rigtigt". Vi ved ikke hvor længe dette kommer til at tage. Det kan tage alt i mellem 2 uger og 2 måneder.

Vi håber, at I alle vil være med til at teste.

Forresten, tag lige og se dette flotte mål i den nye simulator :-)

God påske!