Frihed til folket!

Rasmus Rønn Nielsen, The Dudes 13. maj 2013, 12:59

Efter vi udgav beta-testen modtog vi en masse feedback. Med denne feedback i baghovedet gen-evaluerede vi de nye funktioners design.

(Hvis du usikker på hvad det her "beta" betyder kan du læse vores introduktion.)

Vi måtte erkende, at vores beslutning om at skifte til "låste formationer" var en dårlig idé. Fordelene opvejer simpelthen ikke ulemperne.

Derfor har vi lavet den nye taktik-editor om, så man kan trække sine spillere rundt selv. Vi har også tilføjet feature'en kendt fra den gamle editor med, at man via nogle farvede felter kan se hvor spilleren vil klare sig godt.

Hvor godt spillerne klarer sig på de forskellige pladser er desuden blevet justeret så de er mere realistiske. Fx har en højre midtbane-spiller nu gule felter i venstre side af midtbanen (de var røde i det gamle). Og så er visse spiller-typers yndlingsområde (grønne felter) blevet udvidet.

I forb. med denne ændring har vi været nødt til at slette alle beta-taktikker og -kampe.

Én af ulemperne ved denne ændring er, at vi ikke længere vil kunne understøtte formations-ændringer i løbet af kampen (via den nye taktik-editors Justeringer). Du kan dog stadig foretage udskiftninger, mentalitets-ændringer osv.

Den nye editor er allerede online. Tjek det ud med det samme og sæt din nye taktik :-)