Opdatering fra udviklingsafdelingen

112913 Bubbles, FC Sunnyvale 6. oktober 2017, 09:51

Det er noget tid siden mit sidste blog-indlæg, men det er ikke fordi vi har ligget på den lade side.

Lige for tiden er vi begravet i udviklingen af ungdomshold. Vi arbejder stadig dybt nede i spillets maskinrum, så vi har endnu ikke en hel masse gameplay at vise. Jeg har dog fanget en stump video, der viser hvordan vi har tilføjet ungdomsholdets stadion til editoren, lige ved siden af ens store stadion.

Mere fart på udviklingen

I sidste uge fik vi endelig de tal, vi har ventet på i spænding: opgørelsen af det økonomiske resultat for august måned, som var den første hele kalendermåned siden vi ændrede priserne.

Og resultatet er rigtigt godt. Vi har nu en del flere ressourcer at gøre godt med, og de skal investeres i Virtualmanagers fremtid.

I første omgang har vi truffet aftale med vores freelance-udvikler om at købe 100 ekstra timer over de næste 2 måneder! Al hans tid skal bruges i udviklingen af ungdomshold.

Derudover har vi nu bedre råd til at annoncere for spillet. Jeg har i et tidligere indlæg forklaret hvilke udfordringer vi har haft med annoncering, fordi vi ligger i budkrig med spil-mastodonterne, som tjener styrtende på hver enkelt bruger. Med prisændringerne ser tallene nu noget bedre ud, det kan derfor godt betale sig for os at bruge mere på annoncering.

Vi har også købt timer hos Freeways in-house grafiker, som lige nu arbejder på at opfriske designet af vores butik. Vi har fået besked fra vores betalingsudbyder om at vi inden 1. november skal skifte vores løsning ud med deres nye betalings-model - så når vi alligevel skal til at rykke rundt på tingene, kan vi ligeså godt få kigget designet og brugeroplevelsen efter i sømmene.

Fremtiden

Lige nu er det som sagt ungdomshold, som har vores fokus.

Planen er, at når vi har udgivet version 1 af ungdomshold, vil vi bruge 1-2 måneder på at rette, finpudse og udvide funktionen - præcis som vi gjorde med den nye talentspejder.

For at ungdomshold bliver den fede og spændende tilføjelse til spillet, som vi ønsker, kræver det at vi får en masse managers til at spilteste og komme med feedback og ideer, som vi løbende kan implementere.

Når ungdomshold er færdigt, rykker vi hurtigt videre til den næste udviklingsopgave, og der er masser at tage fat på.

En del af de ekstra indtægter, vi har fået på baggrund af prisændringerne, bliver sat til side til at finansiere udviklingen af en meget bedre spiloplevelse på mobilen. Dette er et område, hvor vi må indse at vi er faldet bagud, og det bliver mere og mere presserende at vi får bedre mobilunderstøttelse.

Vi er endnu ikke kommet så langt i planerne at vi kan sige om det bliver en decideret app, eller om det bliver et nyt responsivt design på hjemmesiden, som tilpasser sig de mobile skærmstørrelser automatisk.

Det er ikke besluttet om vi går i gang med denne opgave med det samme efter ungdomshold, eller om der er andre funktioner, der skal laves først - for der er masser af spændende ideer på tegnebrættet.

Så fremtiden ser bestemt lys ud. Jeg er utroligt glad for at vi nu har væsentligt flere udviklingsressourcer, og hurtigere kan få implementeret nogle af de mange ideer vi længe har ønsket os at føre ud i livet.