Dag 2 efter den store opdatering

Bubbles, FC Sunnyvale 30. januar 2019, 14:56

Som bekendt udførte vi i går et kæmpe upload af ungdomsholdskoden for at starte på alpha-testen af funktionen. Under alpha 1-testen koncentrerer vi os om først at rette alle de forventelige fejl, der er opstået i det omkringliggende spil som følge af de meget omfattende ændringer i spillet fundament.

I løbet af i dag har vi blandt andet rettet følgende:

VIFA-rang og cup-tilmeldinger

Der var en fejl i nattens opdatering af VIFA-ring, hvilket resulterede i at alle fik slettet deres rang.

Dette havde den følgevirkning at mange også blev fik annulleret deres tilmeldinger til næste sæsons cups, fordi de ikke længere levede op til VIFA-kravene.

Alle klubber har nu fået genudregnet en korrekt VIFA-rang.

Derudover har vi sørget for at genoprette cup-tilmeldingerne, så det er ikke nødvendigt at tilmelde sig på ny (men tjek det lige).

Notifikationen om at man er blevet fjernet fra cuppen, kan man bare ignorere.

Problemer med køb af licens

Der har været problemer med køb af licens, hovedsageligt via SMS. Det er nu rettet, og man kan igen købe licens.

Notifikationer

En fejl i notifikationen om karantæne i cup-kampe gjorde at nogle få klubber ikke kunne læse deres notifikationer. Dette er rettet nu.

Diverse småfejl, som ikke er relateret til den nye udgivelse

Fordi vi har haft øjnene klistret til vores crash-logs hele dagen, opdagede vi desuden en håndfuld mindre fejl rundt omkring, som vi også har snuppet.

Det videre forløb

Status lige nu er at der ikke er logget nogen hårde crashes (den hvide side med rød tekst) siden omkring 12:50, så der begynder at være styr på sagerne. Der er dog stadigvæk nogle sporadiske Javascript-fejl, vi skal have undersøgt.

I forhold til hvor omfattende ændringer vi har udført i spillets fundament, har antallet og alvorligheden af fejl været overraskende lille.

I de følgende dage vil vi fortsætte med at være på vagt overfor eventuelle fejl; især på søndag i forbindelse med sæsonopdateringen.

Når vi mener at alt har stabiliseret sig, vil vi gå videre til alpha 2-testen, hvor vi opretter et par test-ungdomshold og får rettet de nye fejl, der vil komme i den forbindelse.