Dream Team Dyrbye

Opdaterning fra Klubben

Written 24 September 2008, 09:30

Klubbens status:

Klubben er har nu været i gang med en større udskiftnings runde, der er kun få spillere tilbage der mangler at blive skiftet ud af holdet, og det vil blive afviklet ved naturligt afgang.

Klubben ligger lige pt. Nr. 3 i 5 division pulje 6. Og klubbens maneger satser på at komme til at slutte sæsonen i top 5.
En oprykning vil intet gøre, men tror så ikke at den vil kunne klare sig i 4 division sådan som holdet er nu. Men forhåbentlig om 2-3 sæsoner.

En placering bedre end top 5 vil betyde et ret pænt afkast i præmie bonus, hvad klubben godt kan nyde dejligt af.

Klubben i tal:

Klubben har lagt med røde tal på bundlinjen de sidste 5 udad 10 sæsoner. Og har givet et samlet underskud på 95 k over de 10 sæsoner, men klubben har dog ikke været i minus.
Klubben har i en del sæsoner fra 10-20 sæsoner siden kørt med meget pænt overskud og har dermed lagt en stor mængde penge i kassen, og det er så dem der er kommet i brug nu. Bl.a. til køb af nye spillere, støre stadion og støre træningsanlæg.

Stadion og træning:

Klubbens stadion har nu plads til 3390 tilskuere og køre med en billetpris på 6 Credits, der er stort set altid udsolgt til alle kampene.
Træningen foregår nu på Baneanlæg men satser meget snart på at udvikle til Stort Baneanlæg, så træningen kan blive meget bedre.

Græs plæne gennemsnitlig træning på 1,29
Lille Baneanlæg gennemsnitlig træning på 1,60
Baneanlæg gennemsnitlig træning på 1,91

Og med den udvikling kan man også se på klubbens spillere der er sket en helt masse forskellige ting, og med den udvikling satser klubben på at den snart kan får den økonomiske mulighed for at opgradere til Stort baneanlæg.

Spillere:

K = Helga Med Hulken
K = Raaji Arzu Ungdomsspiller til prøvetræning
FH = Jose Monu
FC = Ajayi Okusami
FC = Ivo Eismann
FV =
MD = Weizsch
MV = Kieran Mccauly
MC = Teddy Magnussen = Udskiftnings spiller
MC = Kelly Priouka
MH = Dong-hong Woo
MO =
AV = Kado Takahiro
AH = Dirch Henriksen
AC = Marius Vassbotn

Klubben Mangler spillere på nogle af posterne, men regner med at de snart kan blive besat ved naturlig afgang.

Comments