Sparta Prag

Oprykning til MLS!

Written 16 July 2023, 09:49

"PRESSEMEDDELELSE"

Det er med stor glæde at Sparta Prag Koncernen i dag kan meddele, at seniorholdet fra næste sæson skal kæmpe med de store drenge i Major League Soccer. Oplysningen sker allerede efter 28 kampe spillet, da Sparta Prag får uagjort mod Hakuna FC på udebane. Et flot resultat der udelukkende kan lade sig gøre pga sammenholdet i klubben, og den suværende ledelsesstab der har kæmpet hårdt for at nå dertil, hvor de står i dag.

Den suværende topscore fra Sparta Prag, Sage Brumbaugh meddeler følgende til pressen:
"Jeg er så glad for min sportdirektør, Daniel Bramvel, der gav mig chancen for at komme med på denne vanvittige rejse. Jeg scorer 18 mål i denne sæsons 28 kampe, og det er jeg fint tilfreds med. Men fodbold er en holdsport, så derfor kan jeg heller ikke tage hele æren." Sagde Sage Brumbaugh med et smil på læben.

Samtidig ønsker Sparta Prag koncernen at give et kæmpe tak til de trofaste supportere, som til hver kamp tropper op til kamp på Toyota Arena, og vi håber at i alle sammen dukker op til mange spændende kampe næste sæson.

Ønsker man at se med i de sidste 2 kampe vil disse blive spillet klokken 11.55 og 14.25. Kampene er afgørene for førstepladsen i ligaen.

Comments