AC Opium

Optakt til SSV away

Written 30 September 2015, 17:04

Endnu engang ligger ACO i samme liga som SSV. Endnu en kamp i venners lag skal stå. Endnu en sang er skrevet og lagt i trykken. Endnu engang velkommen til derbyet Kaffe&Bønne.
De to klubber har været venskabsklubber siden deres spæde fødsel. De har været igennem op og nedture sammen, været igennem presseskandale sammen, synget sammen og røget sammen. Nu skal de på banen og spille om håneretten i en kamp som denne gang ser ud til at ligge til ACO, men SSV skal ikke undervurderes på hjemmebane. "Jeg ser frem til en kamp med massere aggresivitet på fra starten, hvor vi vil prøve at fange dem i dybden med vores hurtige pasningsspil. Kristian er kendt for at gå hårdt til den og faktisk få holdet til at lave en del svinestreger, det skal vi ind og lukke ned for idag" siger Rebelvald og uddyber "Når man som SSV for tiden ikke har holdet med de store kvaliteter, så må man jo prøve at vinde ved at trumle modstanderen over og tvinge dem til at lave udskiftninger. Derudover så ved jeg at man i SSV træner i at filme og dette giver utroligt mange kort, men det er fandme ikk kønt at se på".
Flere fans fra ACO skulle allerede være på vej mod Arena auf Skelby, hvor kampen spillet sent i aften. Vi hørte flere af dem da de tog afsted fra banegården, der var højt humør og man presenterede os for endnu en sang rettet mod SSV.
Melodi: He shoots with the left, he shoots with the right
Bræk armen af led
Tramp til og bli' veeed
Visitøren i Skelby
Må ikk ryge med
Dedede dedede dedede

Der er ingen tvivl om at kampen, der er blevet døbt Kaffe&Bønne, vil ha alt hva man kan bede om fra en kamp i 4div.. Bare de 2 holds fanscener leder jo tænkerne hen på 1div. og Virtuel Super Cup.
Nyd kampen, vinen, spliffen, kaffe og kagen.

Lars Rønnov Mortensen
Sød

Comments