AC Opium

Det jul det cool

Written 1 December 2017, 16:13

Så kom tiden hvor hyggen er i højsædet, maden får lige det mere kærlighed og forkælelse skal der til. Det er blevet december og det mærkes også på Stadio Faktaco hvor man i år har monteret en gigantisk adventskrans oven på taget af stadion, hvor projektørene fungere som lys. Der mærkes også en lun stemning til hjemmekampene da manager Rebelvald har valgt at sætte guldkakao på menuen i samtlige boder.
"Vi bliver kaldt kontroversielle og det er faktisk stolte af herude i markerne (læs:hampmarkerne). Vi nægter at indordne os, derudover nægter vi kun i retten. Ledelsen vil desuden nu offentliggøre vores første julegave til vores fans, vi kan endnu engang glæde os til en udetur til Arena auf Skelby hvor K. Hybholt vil tage godt imod alle grønsorte og jeg er sikker på at det vil blive en våd, tør og tåget tur. Glædelig jul alle zusammen" siger en overraskende sober Rebelvald da vi møder ham efter dagens træning. Han sagde derudover også at man aldrig kan vide om der skulle komme flere behagelige overraskelser i løbet af julen, han afviser dog stærkt at den sobre tilstand vil holde ved særlig længe "Gi' mig 10min og mød mig nede på Udebane Bodega" er det sidste vi hører fra Rebelvald inden han lukker den massive sikkerhedsdør til sit kontor.
VI har på redaktionen ingen anelse om hvad eller hvor Udebane Bodega er, så den må vi have til gode, måske det er en overraskelse der kommer senere i december.

Region TV2Athen
Zeuz Herodes

Comments

Kristian Hybholt 2 December 2017, 00:39
Der er en gratis SF eller en hjemme krøllet joint, til alle ACO fans som møder op i en ACO trøje :-D

Kristian Hybholt 2 December 2017, 00:39
Der er en gratis SF eller en hjemme krøllet joint, til alle ACO fans som møder op i en ACO trøje :-D