AC Opium

2018 i ACO: Rebelvald fortæller

Written 7 January 2018, 23:05

Denne pressemeddelelse kommer direkte fra manageren selv og kan betragtes som en nytårstale af samme vigtigheden som ministerens.

Jeg vil naturligvis gerne starte med at takke alle medarbejdere i klubben, I er hver især med til at gøre denne klub til det bedste sted i verden. Her i Athletic Club Opium sætter vi lige høj pris på alle og smilet på alles læber vidner da også om et sundt arbejdsmiljø. Herefter vil jeg gerne skåle for vores hold, altså de drenge som det i bund og grund handler om. I kommer fra vidt forskellige dele af verden men her har I vist at jeres vilje kan få jer samme vej. Og hvad er det så for en vej spørger man sig selv, jo de her drenge har fuld fokus på træning og i løbet af det nye år vil vi se ACO stige og stige og stige i rækkerne. Ja drømmen og målet er 1. Division og at kunne blive der et stykke tid. Det mener vi bestemt ikke er umuligt med det råmateriale vi råder over og jeg vil elske at kunne give vores fans en tur mere i landets bedste række. Hvilket bringer mig til den sidste gruppe af dejlige, til dels skæve, mennesker som skal takkes. For det er nemlig jer fans der er vingerne på det fly der styre lige mod toppen, I er det der 1cm lag hvidt skum på toppen af fadøllen som gør den ekstra lækker og som sidder og kilder i skægget. Så tak for jeres indsats, vi elsker jer af hele vores grønsorte hjerter.
Til sidst skal lyde en kæmpe skål som må gjalde i hele det græske land, lige fra Athen til vores egen Udebane Bodega hvor jeg glæder mig til et år med ligesindede virtuelle fodboldelskere.
Gud bevare Stadio Faktaco

/Rebelvald

Comments

Kristian Hybholt 7 January 2018, 23:33
Håber vi kan spille 1. Div sammen. Gud bevare Stadio Faktaco .. !

Rebelvald 8 January 2018, 11:02
Ja vi burde jo peake stort set samtidig smiley