AC Opium

Opium Fanatics lukker ned, men bare rolig

Written 1 February 2018, 08:06

Ledende personer i fangrupperingen Opium Fanatics har natten til 1. februar meldt ud at man vælger at lukke gruppen ned.
Topboy i gruppen skriver således på Twitter "Vi har valgt at tage det skridt som vi mener er nødvendigt, vi lukker gruppen Opium Fanatics. Det har været 9 rigtig gode år, hvor vi har sat dagsordenen både på ude og hjemmebane. Vi har hævet baren for hvad fankultur er i Grækenland, ja i hele verden faktisk, men nu er tiden inde til at lade de yngre tage over. Dette kunne de have gjort under samme navn, men vi ønsker at der skal nye boller på suppen og vil derfor lade dem skabe et navn for sig selv. Vi lukker ned pr. dags dato, men vores sidste tifo og officielle farvel bliver d. 13 februar hvor klubben har fødselsdag. Vi har selv haft svært ved at finde inspiration til gode nye sange, så derfor vil de nye drenge have deres første sang klar til denne dag og derfra fører de klubbens fanscene videre. Tusind tak for alt det shit vi har set sammen og så ses vi jo stadig på verdens mest tilrøgede stadion /Opium Fanatics"

Dette er altså meldingen fra Fanatics selv. På redaktionen har vi været i kontakt med en af de personer der starter den nye gruppe op. Han kunne indtil videre fortælle os at gruppen har fået navn Opium Action (OA) og vil gå under sloganet "Bøsser bløder ikke grønt!"

Græsk Fjernsyn
Lavt budget

Comments