AC Opium

Kursen er lagt, sejlet er sat

Written 9 November 2018, 09:38

Sådan lyder titlen på den plan der idag er blevet fremlagt af Athletic Club Opium på et stort pressemøde, afholdt i logen på Stadio Faktaco. Hovedtaler var naturligvis Rebelvald og han havde spændende nyt. "Vi nåede jo som bekendt ikke vores mål med sidste generation, vi var tæt på og alle kæmpede deres røve ud af bukserne. Vi er i DP-tinget (læs. bestyrelsen) kommet frem til at vi vil ansætte en mand der kan guide og lede spillerne i de ting der ikk foregår i benene, men i hovedet.
Altså en moralsk opbakning/teambuilder-konsulent. Han er fra Danmark og Kronborg var om bagbord da han tog afsted, det er nemlig ingen ringere end Mikkel Beha der har kastet anker i ACO (Lyden af Juncker - Havana brager ud af stadionanlægget og Mikkel Beha træder ind!) Officielt velkommen Mikkel, nu skal du ha' lov at sige hej til alle der har betydning og følelser for ACO. Jeg må derfor bede pressen om at pakke deres sydfrugter og skrubbe af fra matriklen, så vi kan få os en fest uden bevismateriale" udtaler altså Rebelvald og der er derfor ingen forlydender om hvad Mikkel Beha skulle have sagt til sin egen præsentation.
Det meste af foldbold-grækenland mener at dette er endnu en genistreg fra Rebelvald og henviser til den succes B.S. har været i FC Midtjylland i den virkelige verden. Nu bliver det for alvor spændende at se hvor langt skibet ACO kommer med denne generation af store talenter.

Man forventer i øvrigt en kommentar fra SSV's manager Kristian Hybholt om de nye tiltag. Han skal bare lige komme sig oven på indtagelserne til dagens Beha præsentation.

Græsk Yoghurt
Sportssektion 3

Comments

Kristian Hybholt 9 November 2018, 12:14
Hahaha, elsker det. Hvem havde set Beha som ny man i ACO :-D .