The Great Danes

Golden Goal!

Written 19 July 2021, 15:23

Velkommen til klubbens første pressemeddelse.

Vi laver denne pressemeddelse for at fortælle om klubbens vision og mål.
Vi har over de sidste mange sæsoner fokuseret på klubbens økonomi og ungdommen, som skulle bære holdet mod nye og bedre tider.

Efter nogle rigtig gode sæsoner har klubben fået stabiliseret økonomien og har derfor valgt at fokusere mere målrettet mod højere divisioner og eventuelle titler.
Denne vision er blevet realistisk efter hårdt arbejde på transfermarkedet, hvor primære fokuspunkter har været egenskaber og træningsflid for unge og rutinerede, i alderen 23-26.

Vi har mandag d. 19 juli interviewet manageren for The Great Dane's, Alexander Fyrst som udtaler: ''Dette hold har en stor fremtid foran sig. Vi har flere unge som kan bidrage med en masse passion for spillet, en masse teknik og snilde, men samtidig er dette suppleret godt med en håndfuld erfarne spillere som har været på et top niveau i længere perioder.
Vi har et fælles mål og det er at være med i toppen. Dette kan man selvfølgelig ikke gøre uden at hele klubben står bag en.
Når vi er på vores stadion ''La Pind'' og vi ser tæt på 4000 supportere komme og støtte klubben, giver det disse spillere et håb og en drøm. En drøm om at være med i toppen.
Ikke nok med disse fantastiske mennesker som står på lægterne har vi i klubben ansat 7 fantastiske trænere og 5 talentspejdere som hver uge, gør deres bedste for klubbens fremtid.''

Vi kan med stolthed sige at Brynleif Krogh har fået titlen som anfører på holdet.
Denne beslutning er taget i samarbejde med trænerstaben og holdet som har valgt at Brynleif har de korrekte lederegenskaber der skal til, for at føre holdet til mesterskab.

Brynleif udtaler: ''Im very happy for the opportunity to lead this team. This is my chance to prove that i want to fight for this club.
As well as my team, i believe in my manager Alexander and the team who have proven to me that this is our time to shine.''

Dette er vores Golden Goals for 2021:

Vinde - 1 Liga titel (Kvalificere til Super Cup)

Vinde - 1 Cup titel

Top 8 - Virtuel Manager World Cup

Top 40 - VIFA-Rank

Få fanklubben på 20.000

Regnskabs balance - 50.000.000

Vi takker af for at du gad og være en del af denne pressemeddelse.
Der vil løbende komme flere pressemeddelser, så husk at abonnere og vi ses igen næste gang :-)

Comments

Stopper 19 July 2021, 15:52
Stærke sager Alexander!

En Hovedstad - En klub 19 July 2021, 18:09
Flotte mål.. Ønsker dig alt held og lykke...
Go for it !!