Real

Sankt Jekola er tilbage

Skrivet Fre, 26 Jan 2018 11:07:33 +0100

Så vender den store Jekola tilbage, efter flere måneders fravær. Han er igen klar på nye udfordringer, og er spændt på hvad den nye opstart bringer.

Jekola er allerede kommet godt i gang med den nye sæson, og ligger i skrivende stund til oprykning i 5.division.
Jekola har en målsætning om at man inden de næste 3 sæsoner, skal ligge i midten af 3.division. Dette skulle være muligt med det nuværende hold.

Claes Grube Jensen har allerede lidt det første nederlag i en venskabskamp i nuværende sæson, hvor han var udråbt som favorit, med hans hold bestående af unge kræfter. Men de kunne ikke modstå dygtigheden fra Jekolas mere erfarende spillere.

Næste venskabskamp er allerede i dag den 26. Januar mod Yugioh GX, hvor Jekola er udråbt som de helt store favoritter. Det skulle blive en seværdig kamp, hvor Glen Fæster næsten må være garant for 1 mål eller 2.

Sidste venskabskamp er mod det bundkorrupte hold fra Sundby FK, et hold der ikke er bygget på værdier eller historie, men som har fået ny ejer i form af Sebastian Gaardhøje. Han har overtaget klubben med en styrtende økonomi, og hvor han ikke lider nogen kvaler.
Men mon ikke Jekola kan presse ham alligevel?

Følg med i den næste tid.

#Bigthingscoming

Kommentarer