Planlagte ændringer til medarbejdere

Liam - CM, FC Apollyon Community Manager 26. maj 2023, 18:15

Det er ved at være noget tid siden, at der er kommet en blog-opdatering.

Det er ikke altid at der er noget, der er klar til at blive skrevet om, men der foregår altid diskussioner og udvikling internt. Senest har vi besluttet, hvad der kan gøres for at korrigere på medarbejdersystemet på den korte bane og det er dette vi vil forklare i blogindlægget.

Hvorfor denne løsning, når der er en langsigtet plan?

Den fremtidige komplette omskrivning af medarbejdersystemet, som vi har skrevet om tidligere, er en større, mere kompleks opgave, der kommer til at kræve meget tid, test og feedback. Det er derfor vi snakker om en løsning her og nu, som rammer mange af de ømme punkter, der bliver snakket om i dag.

Vi har længe fulgt situationen og de diskussioner, der har været og derfor også snakket meget om disse ændringer internt.

Hvad er løsningen så?

Der er flere aspekter, der vil blive ændret. Nogle har mere indflydelse på den enkelte manager end andre, men generelt er det et kæmpe løft for alle.
Listen over ændringer er som følger:

  • Trænere oprettes med højere færdigheder
  • Trænere oprettes aldrig med 20/XX/20, 20/20/XX, 20/20/20 (henholdsvis Ungdomsspillere, Målmandstræning, Markspillertræning). De vil højst kunne have 20 i een af disse færdigheder.
  • Medarbejdere oprettes på et tilfældigt tidspunkt efter spillerens pension
  • En medarbejder kan ikke fyres de første 7 dage efter dennes ansættelse

Den største ændring bliver, at det, der omtales som 20xx20 eller 2020xx trænere, ikke længere bliver en mulighed.

Det er generelt dårligt game-design, når der i et spil findes eet valg, som er det ultimativt bedste, om det så er et våben i et FPS-spil, en teknologi eller perk i et strategispil, eller eet bestemt build i et RPG-spil. Når det er muligt at ansætte den ultimativt bedste træner, så vil alle andre trænere anses som ubrugelige, og så kunne vi lige så godt bare afskaffe træner-færdigheder helt, og lade alle trænere være ens.

Med de nye ændringer bliver der flere trænere med bedre færdigheder, men ingen med alle de bedste færdigheder. Er ens prioritet ungdomsspillere, så skal man måske satse mere på en træner med 20 i ungdomsspillere, end 20 i markspillertræning. En træner med 20 i ungdomspillere og 19 i markspillertræning er derfor en god træner, der kan ramme de fleste formål.

Der var altså en forståelse af, at det kun var de bedste trænere, der kunne bruges, men med disse ændringer vil et bredere udsnit af trænerne være værd at ansætte, og som manager bliver man tvunget til at træffe valg ud fra ens prioriteringer.

Der har tidligere været skrevet ud omkring medarbejdere, deres færdigheder og hvilken indflydelse, de forskellige færdigheder giver. Du kan finde oplysninger her:
Information om talentspejdere

Hvornår kommer ændringer?

Vi har endnu ikke lagt os fast på en dato, da vi stadig ønsker at se noget feedback på disse ændringer, før vi fastlægger alle ændringer.

Hvor kan vi give feedback?

Feedback kan gives her: Feedback: Planlagte ændringer til medarbejdere
Hold feedback sagligt og positivt.