Medarbejderændringer, del 2

Liam - CM, FC Apollyon Community Manager 2. juni 2023, 07:56

Tak for al den feedback, der er blevet skrevet efter første udmelding om de planlagte ændringer til medarbejdersystemet.

I vores tidligere blogindlæg, kom vi med et udkast til ændringer, som havde til hensigt at forbedre medarbejdersystemet på en hurtig måde her og nu, i stedet for at vi skal vente på den helt store omskrivning.

Vi kunne læse meget af den samme feedback, der fortalte, at vi blot ville skubbe problemet og et nyt ville opstå på sigt. Efter weekenden snakkede vi sammen om den feedback, der var kommet og om der var sneget sig nogen andre løsningsforslag med ind. Mange af ideerne var alt for store og komplekse, og ville kræve større omskrivninger, mens andre var mere af det, der kunne bruges til en kortsigtet løsning.

Men, især en af ideerne opfyldte kriterierne om at det skulle kunne implementeres hurtigt, give en væsentlig
forbedring her og nu, og samtidigt spille godt ind den fremtidige plan for medarbejdersystemet i sin helhed:

Vi nedlægger medarbejder-søgningen, og i stedet skal din assistentmanager finde personale.

Ideen er sådan set en mikro-udgave af den store omskrivning, som vi allerede har planlagt, idet at vi blot lægger et af aspekterne fra den store forkromede løsning ind i vores nuværende medarbejder-system.

Ideen er, at du sender din assistentmanager ud for at lede efter personale, som vi kender det fra talentspejderen, der skal ud og lede efter spillere. Når han vender retur, har du et antal tilbud (f.eks 5-6 stykker) fra forskellige medarbejdere, der ønsker at arbejde i din klub.

De tilbud, der kommer med tilbage, vil være reserveret til din klub i et stykke tid, så andre ikke kan snuppe ham inden, du får muligheden.

Man vil stadig kunne linke til medarbejdere, for eventuelt at høre om han er god til ens formål, eller hvad det ellers skulle være. Man vil ikke kunne hyre en medarbejder fra hans medarbejderprofil, hvis ikke man har et tilbud fra medarbejderen.

Assistentmanageren vil søge i en pulje af spillets bedste medarbejdere. Når han søger efter trænere, vil han f.eks kun se på dem, som har en sum på mindst 45 i de færdigheder, der oftest bruges (ungdomsspillere, målmandstræning, markspillertræning).

Man ville kunne sende sin assistentmanager ud på denne opgave en gang dagligt.

Hvornår kommer ændringer?

Som med sidste ændringsforslag, så ønsker vi også feedback på denne løsning.

Hvor kan vi give feedback?

Venligst giv jeres tanker om denne løsning her: Feedback: Medarbejderændringer, del 2.

Hold feedback sagligt og positivt.

Mange ting kan stadig nå at ændre sig til den endelige løsning. Derfor kan mange af de oplyste tal og forklaringer ændres løbende. Dette er grundideen til ændringen.